Den 12 oktober 2017 är du välkommen att ta del av föreställningen ”Riv murarna”. Teaterföreställningen visas i Festsalen på Halmstads teater (Fredsgatan 5). Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. I lokalen finns hörselslinga. En tillgänglig toalett finns i närheten.

I projektet, finansierat av Arvsfonden, finns inga pengar för att finansiera personliga hjälpmedel. Är det någon i publiken som behöver tolk eller annat stöd är det upp till personen att själv ordna detta. Under dagen tar var och en ett eget ansvar för att införskaffa det man vill äta och dricka. Vi har valt lokaler som välkomnar ledarhundar, assistanshundar och servicehundar. Vi räknar med att du tänker på individer med astma och allergier och undviker starka dofter och levande blommor.

 

 

14.00-16.00      Föreställningen – Riv murarna.

Föreställningen börjar klockan 14.00, men kom gärna tidigare så får du ta del av scenbilden och titta och känna på rekvisita och kostymer. Föreställningen är en timme och tio minuter. Efter föreställningen räknar vi med ett eftersnack.